27. jan. 2014

Your Ideal Skin With Vichy

Hi Lovelies!


På onsdag var jeg på pressevisning med Vichy hvor de presenterte sine nyheter og en ny digital huddiagnose. Dette er en online hudanalyse og funker ca. slik: du tar et bilde av ansiktet ditt, rett frem uten sminke og laster det opp med Vichy sitt program som du finner på nettsidenderes.

Etter det må du svare på noen spørsmål om huden din, så analyserer Vichy svarene dine og bildet ditt, før den kommer frem til produktene som vil best forbedre din hud. I bildene under kan dere se noen av nyhetene til Vichy.

PS: Vichy gir 100 kvinner en eksklusiv mulighet for å teste en personlig tilpasset hudpleierutine i 100 dager (og det er helt gratis )Gå inn på www.100dager100kvinner.no for å søke og lese mer om prosjektet. Søknadsfrist er 12.mars.

Antirynkepleieserie IDÉALIA som består av noen av disse produktene: Life serum: Ditt serum mot livets spor på huden, BB cream: For en ideal hudtone med vakker glød & Idealia: En utglattende ansiktskrem for en jevn hudtone og vakker glød, AQUALIA THERMAL: Eye roll-on


AQUALIA THERMAL: Styrkende og beroligende fuktighetspleie: Styrkende og beroligende fuktighetspleie: Day – 48H fuktgivende og oppfriskende gele og Night -24H fuktighetsgivende og beroligende nattkrem og ansiktsmaske.


 Eau Thermale: Vichy termalsk kildevannsspray + Rensepleieserien Purete Thermale består av blant annet:  3-I-1 Beroligende rensepleie til sensitiv hud, 3-I-1- Rensepleie til ansikt & øyne og Rensemousse til normal/blandet hud.


LIFTACTIV DERM SOURCE: Avansert, oppstrammende antirynke-nattkrem til alle hudtyper, Liftactiv serum 10, Avansert, oppstrammende antirynke-dagkrem til normal/blandet hud. 

Liftactiv Advanced Filler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3