16. nov. 2013

Opening of the world's first L’Oréal Paris Boutique

Hi Lovelies!


 L’Oréal Paris Boutique åpnet sin første butikk i Oslo den 24. Oktober. I den anledning var jeg på en liten føråpning med mamma og min søster Chinyere. For å feire den nye, flotte butikken hadde de en  trendvisning i regi av Storm Pedersen. Senere på kvelden hvor vi fikk se flotte makeup looks. Vi hadde en superkoselig kveld. Butikken, som ligger Karl Johan 13b er kjempevakker og alle jenters drøm! For meg føles det litt som å være i en godteributikk. De har kolleksjoner som aldri har tidligere har vært tilgjengelige Norge som for eksempel Color riche collection PRIVÉE. Hvis du kommer til butikken og de ikke har det produktet du ser etter vil betjeningen kunne bestille det for deg. Sjekk den ut!

The world's first L’Oréal Paris Boutique has opended in Oslo, Karl Johan 13b. The store is really beautiful. The store has collections which hasn't been available in Norway before like the color riche collection PRIVÉE and if they don’t have what you are looking for they will be able to order it for you. To celebrate the store they had a fashion show later in the day, directed by Storm Pedersen. We go to see some cool and different makeup looks. I went there with my mom and sister and we had a fun day


Trendvisning i regi av Storm Pedersen/ Fashion show directed by Storm Pedersen
Chinyere & Mamma  
2 kommentarer:

  1. Wow, en sånn butikk trenger en skikkelig fest ja! De har mye bra og ting jeg foretrekker innenfor merket. Og at de har ting som ikke har kommet til Norge før er jo bare supert!

    SvarSlett

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3