4. nov. 2016

The Amazing Smells of Viktor & Rolf!

Hi Lovelies!


Viktor & Rolf sine parfymer alltid on point! Jeg har aldri kjent en duft fra dem som har skuffet meg.  Alle duftene over er feminine og sensuelle, men Flowerbomb parfymene er mer friske, mens Bonbon parfymene mer søte! De har lang holdbarhet og det er viktig å ha en parfyme som varer og gjør at du lukter godt hele dagen. Jeg setter også stor pris på hvor mye tid og energi de bruker på designet sitt. Det syns og det er så fint.

 from the top:

Bonbon | EdP
 I toppnotene finner vi blant annet mandarin, appelsin og fersken mens vi i hjertenotene blant annet kan finne karamell, appelsinblomst og jasmin. I bunnnotene finnes sandeltre, amber, seder & guaia-tre.

Flowerbomb | La Vie En Rose EdP
 I toppnotene finner vi blant annet mandarin, grønn te, rosépepper, grapefrukt og bergamott mens vi i hjertenotene blant annet kan finne Rose, Liljekonvall, Jasmin og Orkidé. I bunnnotene finnes patchouli, amber, karamell, cashmere wood & vanilje.

Bonbon | Couture EdP
 I toppnotene finner vi blant annet mandarin, neroli og fersken mens vi i hjertenotene blant annet kan finne karamell, appelsinblomst og arabisk jasmin. I bunnnotene finnes patchouli, vanilje, sandeltre & hvit tobakksplante.
   
Flowerbomb Fireworks | EdP 10 Year Anniversary Bottle
 Viktor & Rolf Flowerbomb fylte 10 år i fjor og da lanserte de denne nydelig limited edition flasken. Virkelig et samleobjekt. I toppnotene finner vi blant annet te, osmanthus og bergamott mens vi i hjertenotene blant annet kan finne jasmin, freesia, orkidé, rose. I bunnnotene finnes musk & patchouli.

Jeg setter utrolig stor pris på om du vil nominere meg som årets skjønnhetsblogger på Vixen blog awards her! < 3

#presseprøver

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3