5. apr. 2016

My New Bestie | LG G4

Hi Lovelies!


Say hi to my new bestie LG G4! Da min gamle mobiltelefon ble ødelagt, var jeg så heldig å få sponset denne nydeligheten fra LG! LG G4, er utrolig bra! Flere av dere har kommentert at snappene mine er klarer og finere og dette er grunnen!



Når de gjelder mobiler er det to ting som er veldig viktig for meg, 1. At mobilen tar fine bilder, en blogger med dårlige bilder er ikke en bra blogger. Dette kameraet tar helt fantastiske bilder, i kameraet finnes hele 16mpx og frontkameraet rommer halvparten. Jeg elsker det, den hjelper meg å ta den perfekte selfies!



2. Bra lyd! Som musikkjournalist og musikkelsker er bra lyd utrolig viktig for meg! Lyden på denne mobilen er on point! Jeg liker alt ved mobilen, noen andre ting jeg liker spesielt godt er det lekre og eksklusive designet, lang batteritid og stor skjem! Hvis du er på utkikk etter ny mobil, anbefaler jeg deg å sjekke ut denne. Bare se på bildene jeg har tatt med mobilen!


#sponset innlegg

2 kommentarer:

  1. Å, heldiggris! Bra mobilkamera er gull verdt! Finner ikke minnekortet og de seks siste innleggene jeg har er med mobilbilder, og har man en god mobil og litt redigering ser man jo nesten ikke forskjell fra enkelte speilreflekser engang!

    SvarSlett
  2. Ja, mobilen er nydelig! <3

    SvarSlett

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3