14. des. 2015

Julegavetips | Paletter - YSL Beauty, Urban Decay & The Body Shop

Hi Lovelies!


Vi er nå midt i en sesong stappfull av fester og selskaper og nå skal øynene skinne! I den anledning tenkte jeg å fortelle om mine favorittpaletter for festsesongen, som er perfekte å ønske seg eller gi bort til jul. Eller å bare kjøpe selv, de passer perfekt enten det er snakk om skoleball, julebord eller nyttårsfeiring!

En palett er en perfekt gave å gi noen til jul, fordi det gir dem muligheten til å leke med forskjellige farger. Ingen blir skuffet over å få noen av disse palettene under juletreet i år, det skal jeg love deg! Her kommer paletter i forskjellige prisklasser. Alle palettene inneholder fine farger, som kler alle hudtoner. Øyenskyggene er veldig pigmenterte, føles gode på og har lang holdbarhet! De er også superlette å jobbe med! 

Yves Saint Laurent |  Couture palette - Metal Clash  475,- ( limited edition ) 


- Paletten inneholder 5 nydelige farger ( gull, mørke og lyse lilla, mørke rosa, mørke brun med litt grå undertoner ) og den lyseste fargen er perfekt til å brukes om highlighter! Paletten har en blanding av øyenskygger med satin, matte og shimmer finish, med unntak av den lyseste som har en frost finish. Perfekt til å gå rundt med i vesken, siden har et fint speil og flotte børster som hører med. 

* Veldig fin til å lage en fargerik smokey eyes med. 

Urban Decay | Vice 4 palette 490,- ( limited edition ) 


- Denne paletten er stor! Bare se på den! Det er en palett, med et nydelig stort speil! Paletten inneholder 20 helt nye nydelige farger fra Urban Decay, og har et fargespekter så stort at alle finner en farge de liker! Øyenskyggene har enten matte, satin eller skimmer finish. Den kan brukes til å lage looks både til hverdags og fest. Vice 4 sitt design er kult, og inneholder en dobbelsidet børste som er lett og fin å bruke. 


Siden denne er så stor, tenker jeg bare å nevne noen av favorittene mine: Bitter ( rød/brunish matte øyenskygge), Crowbar ( grønn metallisk øyenskygge med svart og gull undertoner ) &  Underhand ( burgunder/brun satin øyenskygge ) 

* Denne er også veldig fin til å lage klassisk smokey eyes og fargerik smokey eyes. 

The Body Shop | Grooving Gold palette 298,- ( limited edition )


- Paletten inneholder fire nydelige farger!  Mørkelilla, gull og to bronze skygger.  Øyenskyggene har skimmer og metallisk finish. En veldig fin palett, som ser nydelig ut! Denne er også perfekt å ha i vesken, fordi den er liten og har et fint speil og børster som hører med. 

*Denne er også veldig fin til å lage smokey eyes med. Finnes også i en sølv variant

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3