9. nov. 2015

Giorgio Armani Beauty | Luminous Silk Foundation #09

Hi Lovelies!La oss snakke foundation! De siste månedene har jeg brukt Luminous Silk Foundation #09 fra Giorgio Armani beauty og jeg elsker den! Før jeg begynner å snakke om selve foundationen, må jeg bare gi denne serien en stor shout out. Denne serien består nemlig av så mange farger fra lys til mørk at her kan alle finne en farge som matcher sin hudtone!


Luminous Silk Foundation #09 er oljefri og føles silkemyk på huden. Den tørker fort og har en medium dekkevne, men er veldig lett å jobbe med. Du bygger enkelt opp til det resultat du har lyst på. Huden får en fantastisk fin og naturlig glød, samtidig som den holder den fuktig under og etter bruk. Den har lang holdbarhet og etterlater en flawless look. Luminous Silk har en satin finsh og jeg som har kombinasjonshud, opplevde at den passet veldig bra til meg! Inntrykket jeg har fått på internett er at den passer for de fleste hudtyper, men hvis du er usikker kan du om en sample på ditt nærmeste parfymeri slik at du har større mulighet til å teste foundationen litt før du bestemmer deg for å kjøpe den.

fra venstre: Før, Underveis, Etter og Full makeup

Det eneste jeg synes er litt synd med foundation, er at den ikke inneholder spf. Så da anbefaler jeg deg å bruke en primer, et serum eller en ansiktskrem med spf før du påfører den.


Designet er veldig fint med sin elegante look og ikke minst er den praktisk utformet! Jeg elsker produkter med pumpe, som gjør at den er lett å bruke

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3