28. aug. 2015

Favoritter | 8 Skjønnhetsprodukter for under 100 kroner!

Hi Lovelies!


Sminke kan fort bli dyrt og brenner lett hull i lommeboken. Etter oppfordring fra flere lesere ønsker jeg å skrive litt om rimeligere produkter, så her har dere mine skjønnhetsfavoritter til under hundre kroner!  1.        Rituals | Zensation Shower Foam 90,-

Alle produktene jeg noensinne har prøvd fra Rituals har jeg likt! En av favorittene mine er denne dusjsåpen, som skummer veldig mye. Du trenger ikke bruke mye såpe før du blir fornøyd! Såpen etterlater huden fin, myk og irriterer ikke. Den lukter deilige kirsebærblomster. Visste du at rismelk er med på å gi huden næring? Denne dusjsåpen kommer til å få deg til å ville ta lengre dusjer, fordi den er så on point, men det bør du unngå for miljøet skyld og ikke minst huden!


2.        TL Design | Chioma Neglelakk 99,-

Den ultimate nude neglelakken! Har jeg laget, det er utrolig morsomt å si, men over til poenget. Det er en flott nude neglelakk, alle kler. Alle neglelakkene til TL Design, har en fin konsistens som gjør at lakken glir på neglene, de tørker fort og har en lang holdbarhet. Neglelakken har en glossy finsh og er sykt on point


3.        Urban Decay |  Eyeshadow Primer Potion  Original 100,-

Før jeg prøvde denne øyenskygge-primeren fra Urban Decay hadde jeg lest om den på nett og tenkt, "trenger jeg virkelig en primer for øyenskygge?" Svaret er faktisk ja, denne gjør at øyenskyggen ikke bare sitter bedre, den forsterker også fargen og popper mer. Den gjør også at øyenskygger holder seg lenger. Urban Decay har også andre type øyenskygge-primere, et av dem gjør at øyenskyggene blir matte! I tillegg funker den også fint til resten av ansiktet, så egentlig er den to i en. 


4. Sanex | Dermo Sensitive 36,-

Sanex er en undervurdert merke og som aldri skuffer meg. Nå skal jeg snakke om deodorant! Noe vi alle bruker, men som skjønnhetsprodukt snakkes det lite om. Jeg har prøvd de fleste deodorantene til Sanex og ingen har skuffet meg så langt, men jeg ønsker å trekke fram Sanex Dermo Sensitive. Jeg vet at svette er naturlig og sånt, men hvem vil lukte svett? Ikke jeg. Dermo Sensitive som inneholder laktoserum, en ingrediens rik på melkeproteiner som gir skånsom pleie og beskyttelse av området rundt underarmen. Den er uten alkohol og godkjent av dermatologer. Det er en bra deodorant som har lang holdbarhet, etterlater underarmen min luktende godt.5.        Garnier Micellar Cleansing Water  59,- 

Som en person som bruker mye sminke, trenger jeg en sminkefjerner som er en skånsom mot huden og effektiv og det er akkurat hva denne er. Den er parfymefri og du bruker den ved å påføre innholdet på en bomullsdott.


( foto: Hm.com )

6.        H&M Liquid Eyeliner ( Black ) 59,50 ,-

Jeg elsker eyeliner og er et av skjønnhetsproduktene jeg bruker mest. En av eyelinerne jeg bruker er fra H&M og får at den bare koster 59 kroner er den veldig bra! Den er lett å påføre, har lang holdbarhet og gir en svart og flott farge. Den irriterer ikke øyet eller øyelokket under eller etter bruk. 


 7. La Roche-Posay | Cicaplast Lips B5 89,-
  
Leppomade er utrolig viktig for meg! Derfor er det noe jeg har i vesken hele tiden, tørre lepper er det verste jeg vet, ikke bare fordi det kan/gjøre vondt eller fordi det ikke ser noe fint ut, men tørre lepper ikke er bra for huden på leppene. Huden er jo kroppens største organ, og det må vi ta vare på. Cicaplast Lips B5 er med på å gjenopprette leppenes balanse. Det står at den skal brukes spesielt til sprukne og irriterte lepper og tro meg, denne leppomaden har reddet leppene mine fra dette. Jeg hadde lagt til "før bilde", men det hadde ikke vært pent. Den føles veldig god på leppene og holder de myke, fine og fuktige. Lenge! Den er uten fargestoffer, parfyme og parabener.


8.    The Body Shop | Hemp Hand Protector 79,- 

Jeg er en ekte håndkremjente og forlater ikke huset uten en i vesken. Hemp protector forandrer virkelig hånden min fra miss til hit, når jeg bruker den. Ettersom jeg har tørre hender, leker jeg virkelig ikke når det gjelder håndkremer. Hemp Protector inneholder blant annet hampfrøolje, som er med på å gjøre hendene mye samtidig som det beskytter hendene. Kremen er tykk, som gjør at man ikke trenger mye produkt før du ser at hendene forandrer seg. Den absorberes bra i hendene og etterlater dem myke og luktende godt. Den gjenoppretter fuktigheten og mykheten i huden.

2 kommentarer:

  1. Utrolig bra post, lurer på hvilken primer potion som gjør skyggene matte?

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk! :) Jeg vet ikke om det er meningen, men jeg synes Primer Potion - Eden gjør øyenskyggen matte :)

      Slett

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3