4. jul. 2015

Giorgio Armani Beauty | Rouge Ecstasy CC Lipstick #100 Androgino

Hi Lovelies!


La oss snakke om en av favorittleppestiftene mine for tiden, som også er en av sommerleppestiftene mine for 2015!  Jeg snakker om Giorgio Armani Beauty | Rouge Ecstasy CC Lipstick #100 Androgino. Den er en flott beige/nude farget leppestift. Ekstremt lekker!

Visste dere at Giorgio Armani har kommet ut med verdens første «CC» leppestift! CC står for Care & Color, som betyr at alle leppestiftene inneholder blant annet shea smør som er med på å gi fuktighet samtidig som de styrker leppene som en leppomade gjør, uten at det går ut over pigmentasjonen til leppestiften. Ofte har jeg lagt merke til at leppestifter som skal gi leppene like mye fuktighet som en leppomade, ofte ender opp med å være litt for sheer for min smak, men det gjelder ikke denne!


Dette er en av de beste leppestiftene jeg noen gang har brukt, og jeg har brukt et par! Forumalen på leppestiften er utrolig bra, med kremet konsistens som bare glir på leppene uten å sette seg i linjene. Leppene holder seg fine og myke hele dagen og leppestiften holder et par timer før man trenger å ta en touch up.


Leppestiften er en del av Rouge Ecstasy CC leppestift kolleksjonen som består av 36 nydelige farger. Dette virkelig en kolleksjon jeg må sjekke mer ut.

Også er det designet, da. Jeg digger at Armani beauty har valgt fargen rød for denne kolleksjonen. En blodrød og eksklusiv farge. Jeg elsker også når merker putter logoen sin på selve produktet, så det er virkelig prikken for i en for meg. 


Se så fin den er! < 3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3