29. jun. 2015

Snek Peek at Urban Decay | Fall 2015

Hi Lovelies!


For et par uker siden var jeg på pressefrokost med Urban Decay på Sudøst hvor vi ble presentert alle nyhetene deres for høsten 2015! Når jeg sier det kommer ut mye fint, mener jeg virkelig at det kommer ut MYE fint! Jeg har allerede begynt å skrive liste over ting jeg vil ha. Siden Urban Decay selv har avslørt noen av produktene som kommer, kan jeg også gjøre det. Jeg snakker om Naked | Smoky og Matte | Revolution Lipstick siste nevnte gleder jeg meg kjempemasse til. Det kommer også ut mange andre fantastiske nyheter, men det må dere vente et par måneder til dere får vite hva det er.


Først ut er Naked | Smoky Palette, som er en ny paletten i Naked serien. Paletten består av øyenskygger som er perfekte til å lage smokey eyes med! Jeg fikk swatchet den under eventen og den er så utrolig fin, hvis du sjekker ut instagram profilen til Urban Decay her, dere du se flere og bedre bilder av paletten pluss noen swatches også. Hvis du skal til statene, kommer Naked | Smoky Palette ut i butikkene og på nett ( urbandecay.com). I Norge kommer den ut i August eller September.


Over til mitt personlige høydepunkt av lanseringene Matte | Revolution Lipstick. Under de siste pressemøtene har jeg alltid spurt Hildur om de kommer ut med matte leppestifter og da har hun sagt at hun ikke vet, men under møtet kunne hun endelig avsløre det og jeg ble, for å si det mildt utrolig glad! Leppestiftene er så lekre, jeg fikk swatchet alle fargene og de er så on point! Jeg gleder meg så mye til de kommer ut. Jeg har lyst på alle sammen! Hvis du skal til statene, kommer Matte | Revolution Lipstick ut i butikkene og på nett ( urbandecay.com) 12.juli. I Norge kommer de ut i August eller September.


Jeg sier ifra når jeg får greie på den nøyaktige datoen de kommer ut.


Visste du at du hos Urban Decay har muligheten til å lage din egen palett? Under eventen fikk vi muligheten til dette og under kan du se paletten jeg lagde.

øverste rad fra venstre: Lounge & Buck
nederste rad fra venstre: Foxy & Mildew

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3