19. apr. 2015

Protect yourself | Biotherm Crème Solaire Dry Touch spf 30

Hi Lovelies!


Nå er det virkelig på tide å ta ekstra godt vare på huden. Solen har begynt å titte frem og du burde gjøre som meg og ta frem solkremen. Min nye favoritt er Biotherm | Crème Solaire Dry Touch spf 30, som beskytter mot UVA og UVB stråler. Den finnes også i spf 50.

Jeg elsker at Crème Solaire Dry Touch har en matt finish! Yay, til aldri mer solkremmerker på huden. En av de tingene som er viktigst for meg når det gjelder sminke er at huden holder seg matt hele dagen. Det eneste stedet som skal skinne i ansiktet er enten øyene eller leppene. Lol


Den absorberes lett inn i huden og etterlater den føles fin og fuktig, den irriterer ikke huden under eller etter bruk og gir den en matt finish. Crème Solaire Dry Touch passer for mennesker som har sensitiv, følsom og intolerant hud. Den inneholder ikke olje eller parabener.

Crème Solaire Dry Touch er vannfast og inneholder blant annet mineral silica og perlite som absorberer svetten og gjør at huden blir/holder seg matt og fint.

Visste dere at Norge er et av landene i Europa med flest tilfeller av påvist hudkreft? Hudkreft er jo ikke noe som kommer over natten, det er noe som bruker tid på å utvikle seg. Derfor må man begynne tidlig å ta vare på huden og bruke solkrem med høy solfaktor!

4 kommentarer:

 1. Thanks, a very concise review!

  SvarSlett
 2. Kjøpte denne i dag. Gleder meg til å bruke den:-) har sensitiv hud, så håper at jeg ikke blir kvisete og klam av denne:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg håper du ble fornøyd med den :)

   Slett

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3