22. jan. 2015

Sniktitt av kveldens episode av Bloggerne

Hi Lovelies!


 I kveld er jeg tilbake på Bloggerne, med en spesiell episode for meg. I denne episoden snakker jeg om sykdommen min, Crohn's. Dere får bli med meg på sykehuset og på middag med mamma og søsteren min, Chinyere. Kveldens episode begynner klokken 21:45, fordi Kardashian-søstrenes program er ekstra langt i kveld!

Husk Bloggerne på TV 2 Bliss 21:45

12 kommentarer:

 1. Gleder meg til å se deg på skjermen igjen!
  Jeg syns du er kjempetøff som deler dette med oss lesere/seere <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for fine ord, det setter jeg veldig pris på :)

   Slett
 2. Tusen takk for at du er så åpen om sykdommen! <3
  Har også crohns, men klarer ikke være åpen om det.. Mine nærmeste vet det, men ellers blogger jeg anonymt om livet. Men vi er jo faktisk ganske mange med IBD i Norge, kanskje vil jeg også tørre å vise hele meg selv nå når flere kjente tør det... Du er så vakker!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Hanne,

   For det første tusen takk for fine ord, det betyr utrolig mye for meg :) <3
   Så trist å høre/lese at du også har crohns! Det er ikke en lett sykdom å ha. Jeg vil også si tusen takk til deg for at du er så åpen om sykdommen selv om du er anonym på bloggen. Jeg skjønner at det er vanskelig å være åpen om sykdommen, men jeg har lært at den beste/letteste måten til å få folk til å forstå er å være åpen. Jeg håper du en dag føler deg klar til å være åpen om sykdommen :) God bedring <3

   Slett
 3. Hva slags behandling er det du får (jeg har ikke sett episoden)? Er det Remicade? Jeg har selv Ulcerøs kolitt og skal begynne med biologisk medisin snart.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Elisabeth,

   Jeg blir så trist når jeg hører at du har Ulcerøs kolitt, det er heller ikke en lett sykdom! Jeg bruker Remicade og har brukt det et par år nå og er veldig fornøyd med det :) Jeg krysser fingrene for at det vil funke for deg også! God bedring <3

   Slett
 4. Hei:) ville bare si jeg syns du er kjempe tøff som står fram på tv med sykdommen! Håper det kan være med på å gjøre det mindre "tabu". Jeg har også crohns, jeg kjente meg godt igjen i beskrivelsen din om sykdommen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei :)

   Tusen takk! Det setter jeg virkelig stor pris på at du sier <3 Jeg håper det gjør at folk også får øynene mer oppe for sykdommen. Masse god bedring til deg <3

   Slett
 5. Tusen takk for at du er åpen om sykdommen! Har selv crohns og det betyr så utrolig mye å se folk prate om den åpent i media! Det er en grusom og usynlig sykdom og desverre ikke bare for den som har det, men for familie, nære og kjære som må oppleve å se de man er glad i å ha vondt!
  Stå på videre <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for så fine ord! <3 Det er virkelig det :( Jeg ønsker deg masse god bedring <3

   Slett
 6. Hei :)
  Vil bare si at jeg synes du er tøff som snakker så åpent om sykdommen din. Jeg har selv crohns, og blogger faktisk om det. Kjente meg så utrolig godt igjen i hvordan du har det. Er i startfasen av Remicade nå, så krysser fingrene for at dette funker for meg også :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Solveig <3

   Tusen takk! Jeg var innom bloggen din og du er også veldig tøff som blogger om sykdommen din! Jeg krysser fingrene for at Remicade funker for deg også og masse god bedring <3

   Slett

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3