13. nov. 2014

The Body Shop | Christmas Event

Hi Lovelies!


Forrige uke var jeg på event med The Body Shop, hvor vi ble presenterte alle julenyhetene som kom ut i butikken denne uken. Under eventet fikk vi vite mer om det fantastiske samarbeidet deres med organisasjon War Child. Les mer om dette under. Vi hadde også et juleverksted hvor vi fikk muligheten til å lage en gavekruv til oss selv eller noen andre. The Body Shop har en rekke produkter og gavesett som er veldig fine å gi til noen til jul. Produktene deres har forskjellige prisklasser så alle finner noe. Sjekk ut noen av de forskjellige gavesettene her.
Denne julen har The Body Shop et fantastisk samarbeid med organisasjonen War Child, som er en organisasjon som jobber for at barn som bor i krigsrammede områder skal få mulighet til utdanning. For hver eneste gave du kjøper, uansett om den er liten eller stor, så vil vi i The Body Shop betale for én skoletime til et barn*. *gjelder kun ferdige gavepakker.
“In areas of conflict, getting a child back into school keeps them safe. Building their confidence, knowledge and skills opens the doors of opportunity. That’s why we have teamed up with The Body Shop this Christmas.  Buy a gift,help a child. It’s so simple, but so brilliant.”
Rob Williams, CEO hos War Child UK


The Body Shop kommer i år også med limitied edition serier som er inspirert av julen. De heter Frosted  Crranberry, Glazed Apple og Vanilla Brulee. Vi fikk mulighet til å teste ut noen av produktene fra serien under eventet og de alle luktet veldig godt og føltes gode på huden. Det er bare å stikke innom en The Body Shop butikk å prøve de ut!  


 The Best of The Body Shop Advent kalender, som gir deg en beauty- overraskelse bak hver eneste luke; alt fra bestselgende kropps -og ansiktsprodukter til ikoniske dufter og deres siste nyheter som Glazed Apple, Wild Argan Oil og Color Crush Nail Colours. Denne ønsker jeg meg!

Frosted Cranberry (på bildet ) Glazed apple og Vanilla Brulee såper

 Perry The Penguin Bath Sponge < 3

Jingle Gels Sleigh gavesett 

 med Aina & Donna < 3

The Schoolbook of Joy: Vanilla Brulee gift set


 Mango & Strawberry duo gift set

med Agnes Lovise < 3

The Winter Wonderful Music Box 

2 kommentarer:

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3