17. nov. 2014

Lancôme | L'Absolu Rouge Carrousel Rose #349

Hi Lovelies!


 Lancôme er ute med seks nye farger i serien L'Absolu Rouge som er inspirert av en av verdens vakreste blomster, rosen.


Jeg har leppestiften L'Absolu Rouge Carrousel Rose #349, som er en satin finish leppestift. Den er en varm kirsebærfarget leppestift med rosa nyanser. Kirsebærfargen strammer fra Carrousel-rosen som leppestiften har fått navnet sitt fra. Leppestiftene til  Lancôme inneholder spf 12, det beskytter leppene mot miljøskader og UV-stråler. Ofte glemmer vi at leppene også blir påvirket av disse tingene, derfor er det veldig bra at Lancôme har fokus på dette. De inneholder også Vitamin E og Pro-Xylane ™ som er et komplett og kraftig påfyll molekyl som skaper synlig fyldigere og mykere lepper. 

Lancôme har alltid fint og klassisk design på alle produktene deres. 


Carrousel Rose har veldig bra dekkevne og mye pigementasjon. På bildene under har jeg bare 2 lag på leppene og fordi leppestiften har en kremet forumla er den veldig lett å påføre. Den glir rett på. Leppestiften har også en formula som gjør at leppene holdes fuktige og fine hele dagen.



Veil. pris: 290,- Carrousel Rose kan kjøpes hos GlasMagasinet, Steen & Strøm Magasin eller på kicks.no, som sender til hele landet.  

2 kommentarer:

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3