3. okt. 2014

NUXE Paris | Crème Prodigieuse® Enrichie Review

Hi Lovelies!


Det begynner å gå mot kaldere dager dessverre, og jeg har vært på utsikt etter en ny og litt fetere dagkrem som gir langvarig fuktighet.  Dette fant jeg i NUXE Paris Crème Prodigieuse® Enrichie, som er en fuktighetsgivende dagkrem rette mot folk som har tørr hud. Siden vi går mot et tørrere og kaldere klima, er det perfekt! Jeg liker uansett å bruke produkter som er rettet mot mennesker om har tørr hud, fordi man aldri kan få nok fuktighet. 

Kremen absorberes med en gang og etterlater ikke noen fet overflate på huden. Den lukter veldig godt, og er blant annet laget av den bestselgende oljen Huile Prodigieuse®. I tillegg føles den veldig god på huden og etterlater den fresh og ikke irritert. Crème Prodigieuse har en fin konsistens og en spesiell blanding av kraftige antioksidant ingredienser som er med på å fukte, gjenopplive og beskytte huden mot oksidativt stress, som er den viktigste årsaken til aldring av huden. Som vi alle vi jenter vet, er det aldri for tidlig å ta vare på huden. Kremen er også fin til å bruke under sminke. 

ps: Emballasjene på NUXE Paris produkter er gjenvinnbart og de tester ikke produktene på dyr. I gjennomsnitt er 80% av ingrediensene av naturlig opprinnelse,  produktene har et unikt konserveringssystem uten parabener og phenoxyethanol. ( informasjon fra www.facebook.com/NuxeNorge


Veil. pris 255,- Kan kjøpes på Apotek 1, Vitus Apotek, Boots Apotek og Kicks.no som sender til hele landet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3