30. jun. 2014

Vinn Canon PowerShot SX700 HS

 Hi Lovelies! 
sponset innleggOppdatert: Vinneren av Canon konkurransen ble Anita ! Takk for at dere ble med på konkurransen og det blir flere konkurranser i fremtiden :)

I samarbeid med Canon skal jeg dele ut fantastiske PowerShot SX700 HS til en av mine flotte lesere! Jeg har kameraet selv og er veldig fornøyd med det. Det jeg liker best ved kameraet er hvor enkel og praktisk den er! Den er utrolig lett å bruke, og størrelsen på kameraet er perfekt. Fra før av har jeg en Canon Eos 500 D som innimellom er litt upraktisk avhengig av veskestørrelsen min, det skjer ikke med PowerShot Sx700 HS  ettersom den er den mye mindre. Jeg er veldig glad for kunne bruke små og søte vesker uten at det går utover kvaliteten på bildene mine. Canon PowerShot SX700 HS er den perfekte reisepartner og jeg gleder meg til å ta det med på tur denne sommeren.


Zoomen er helt utrolig! Den har en svær kompakt 30x optisk zoom som betyr at du kan ta utrolig fine bilder fra lang avstand. Den tar også flotte bilder selv om det er dårlig med lys eller på natten, videokameraet er også veldig bra, så nå blir det videoblogging i HD.


En av kameraets beste funksjoner er at du kan ta bilde og få det direkte inn på mobilen, som betyr at du kan dele bildene dine direkte på sosiale medier. Alt du trenger å gjøre for å få det til er å: Laste ned appen Canon Camera Window  og ha en telefon som har NFC funksjon, som det fleste smarttelefoner har nå. Sjekk ut videoen om hvordan NFC funker her.

Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å legge igjen en kommentar hvor du forteller meg hva du skal bruke kameraet til hvis du vinner. Husk å legg ved mailadresse.

Les mer om kameraet her

Konkurransen avsluttes 1.08

76 kommentarer:

 1. Jeg skal dokumentere det nye livet mitt i en by jeg aldri har vært i før.

  mmaddiiee@gmail.com

  SvarSlett
 2. Som blogger er det min mann som har fått den utakknemlige oppgaven å ta bilder av meg, noe han aldri har vært særlig interessert i, men jeg synes han gjør en god jobb, tross alt. Et godt kamera er halve jobben, et kamera som kan balansere farger og lys, uten for mye arbeid for ham:) Jeg har også begynt å like å ta fotografier av inntrykk jeg møter i det daglige, enten det er små steder i byen eller i naturen. Å fange øyeblikkene av det vakre vi møter hver dag er så viktig, for å huske at det er mer vakkert enn ille i den verden vi lever i:)

  Hilsen Sonja Durand
  sonjagunders@hotmail.com
  www.sonjadurand.com

  SvarSlett
 3. Jeg vil gjerne bruke det nå som jeg snart skal på slektstreff i Østerrike! Har ikke sett mange av de på 11 år og hadde vært fantastisk å få noen flotte bilder fra treffet og landet =)

  imadeleine@live.no

  SvarSlett
 4. Hei! Fantastisk premie du har i gi-borten din! Et slikt kamera ville erstatte det gamle kompaktkameraet mitt (et canon ixus) og jeg ville gått amok med makrofotografering. Har fotografering som hobby og elsker å eksperimentere med makro. Har stor sans for å komme tett innpå objekter og oppdage nye detaljer og morsomme vinkler. Har endel miniatyrfigurer innkjøpt til fotoformål, og med et slik kamera ville jeg kunne utvikle den siden av hobbyen min. I tillegg ville jeg brukt kameraet til å ta flotte naturbilder, hvor det er uendelig med motiver. *drømme*

  rodhettesverden (ætt) gmail dått com

  SvarSlett
 5. her skal de tas bilder, høyt, lavt, over og under.. det blir bare underbart...
  God sommer
  Knut. rpm@rpm.no

  SvarSlett
 6. Jeg vil bruke kamera til å bygge opp videre på drømmen min og det er å bli fotograf.
  Jeg vil kunne få ta bilder av opplevelser, øyeblikk og minner som jeg alltid vil ha med meg og endelig få sjangsen til å ta de bildene jeg har lyst til å ta.

  Jeg elsker å ta bilder og det er det som gjør meg til den jeg er! det er mitt liv! :)

  Spiteup7@hotmail.com

  SvarSlett
 7. Jeg vil bruke kamera til å ta bilde av alt det kvardagslige som finnes rundt oss og ha ett bedre kamera enn mobilen når jeg drar noen plass! :)

  gerabben@hotmail.com

  SvarSlett
 8. Flott konkurranse! :)

  Dersom jeg vinner vil jeg bruke kameraet til å ta bilder av mine gullunger som er høy og lavt hele tiden, og jeg er aldri rask nok til å lete frem speilreflekskameraet! ;)

  nita_84@hotmail.com

  SvarSlett
 9. Hvis jeg vinner, vil jeg bruke kameraet til å ta mange flere bilder. Har speilrefleks, men det blir aldri at jeg tar den med noe sted for den er så "stor" og klumpete, så et lite kompaktkamera ville passe perfekt å ta med på små og store utflukter. caasheim@gmail.com

  SvarSlett
 10. Om jeg hadde vunnet ville jeg ha prøvd meg på et 365-prosjekt, der jeg tar ett bilde per dag og samler det på en blogg eller i et album :) Nå bruker jeg stort sett mobilkameraet for å ta bilder, så det hadde vært greit med et ordentlig kamera ;)

  karolineroen@gmail.com

  SvarSlett
 11. Jeg ønsker å fange øyeblikket, ta vare på opplevelser og se det store i små og hverdagslige situasjoner. raeng@live.no

  SvarSlett
 12. Kristine Marie Pedersen1. juli 2014 kl. 16:39

  Jeg vil gi kameraet i gave til kjæresten min som jeg snart har vært sammen med i 4år, som nettopp er ferdig med media og kommunikasjon linja på vgs. Han trenger sårt et kamera når han nå skal ut i oppdrag. Han har et oppdrag nå og det er å filme et bryllup. Han må låne brorens kamera :( det er jo dette han skal leve av og da er det teit å ikke ha utstyret, haha
  kmpedersen96@outlook.com

  SvarSlett
 13. Det hadde vært helt topp med et skikkelig og praktisk kamera jeg kunne tatt med meg når jeg reiser til Bali i august for å gå på skole. Der vil jeg bruke kameraet til å fange både store og små øyeblikk i den nye hverdagen. Opplevelsene vil bli mange, så det hadde vært utrolig gøy å se tilbake på fine minnerike bilder når året er over! :)
  karo_leite@hotmail.com

  SvarSlett
 14. Det hadde vært helt topp med et skikkelig og praktisk kamera jeg kunne tatt med meg når jeg reiser til Bali i august for å gå på skole. Der vil jeg bruke kameraet til å fange både store og små øyeblikk i den nye hverdagen. Opplevelsene vil bli mange, så det hadde vært utrolig gøy å se tilbake på fine minnerike bilder når året er over! :)
  karo_leite@hotmail.com

  SvarSlett
 15. Jeg skal ta bilder.
  tomabjer@online.no

  SvarSlett
 16. Om jeg skulle vinne så skal jeg ta 1 bilde av meg selv de neste 5 årene og se hvordan jeg forandrer meg :)

  SvarSlett
 17. Oj, for en flott giveaway! Hadde vært midt i blinken å få dette, for jeg er på jakt etter det perfekte kameraet å ha med meg rundt for å dokumentere hverdagsøyeblikk, triste øyeblikk, fine øyeblikk og festlige øyeblikk. For tiden har jeg kun speilrefleksen( som actually er litt i største laget å ha med seg rundt dessverre), og ellers mobilkameraet- og der er jo ikke akkurat kvaliteten noe å skrive hjem om. Er det noe som er viktig, så er det faktisk å ta bilder. Akkurat der og da husker du jo hva som skjedde, men et år eller fem senere er det gull verdt å ha bilder å se tilbake på- så dette kameraet hadde fått bein å gå på hvis det kom til meg!:) Ha en flott sommer, fine du<3
  Hilsen Ingvild
  Ingvild2006@gmail.com

  SvarSlett
 18. Herre, for en fantastisk premie du har å gi bort!

  Jeg har til vanlig Canon 60D , som jeg absolutt elsker, men det er ofte vanskelig å ta med seg og det må mer planlegging til for å ta bilder med det. Dette kamera vil jeg ta med meg over alt i hverdagen så jeg kan fange mange flere spontane øyeblikk og stunder. Jeg vil også bruke kamerets mobilopplastinigsfunskjon flittig så jeg kan oppdatere instagram mye oftere, med bilder av go kvalitet ( noe som er veldig viktig for meg ).

  Jeg skal også besøke en av mine bestevenninner som studere i LA til høsten, og vi skal til Las Vegas, da hadde virkelig hvert helt perfekt med dette kamerat i veksen til å fange alle crazy moments:D ( Skulle hatt det sist jeg var der og endte opp på Miley Cyrus sin suite på nach... ( Var unsett for starstruck til å tørre å ta bilde XD, haha... ) )

  Uansett, Håper sykt at jeg vinner !!:D:D

  SvarSlett
 19. Hei, ville brukt det til å ta bilder av barna mine samt hundene mine - og valpene som kommer nå i juli :)
  Camilla, skogsmusa@hotmail.no

  SvarSlett
 20. Dette ville være et supert kamera å putte i veska de gangene jeg ikke har anledning og tiltak til å pakke mitt store klumsette speilreflekskamera av eldre årgang. Tusen takk for muligheten du gir oss til å vinne en så superflott premie. Ha en strålende sommer.

  SvarSlett
 21. Jeg ønsker et godt kamera til å ta bilder, alt fra hverdagslivet, spesielle anledninger og ferieturer, elsker å lage fotoalbum til min datter, mange gode minner :)
  God sommer :)
  Hilsen Elin:)

  SvarSlett
 22. glemte mailadressen min; wejensen@bbnett.no

  SvarSlett
 23. For en fantastisk premie! :D Har ønsket meg et slikt kamera lenge! Har et gammelt, altfor stort og tungvint kamera, som slett ikke tar de beste bildene. Reiser mye, drar ofte på konserter, og er mye ute både på golfbanen, fisketurer og i skog og mark, og ønsker meg så inderlig et kamera som både leverer god kvalitet men er lettvint å ta med seg på alle disse aktivitetene, og samtidig er brukervennlig.

  Mvh Beate M. Bingen
  beate_myran(ætt)hotmail.com

  SvarSlett
 24. Wow, for en premie!

  Jeg ville brukt kameraet til å ta masse masse bilder av lille jenta mi som er ventet i begynnelsen av september <3

  Ønsker deg en super sommer!

  SvarSlett
 25. Dersom jeg skulle være den heldige ville jeg brukt det til å lage en minnebok til min sønn med masse bilder av han. Jeg ville også brukt det til å bevare alle minnene fra nå og til verdens ende. Trenger et enkelt lite kamera som kan knipse fort hver gang sønnen min gjør noe som går kjapt. Dette har jeg ønsket meg lenge og ville vært helt perfekt. Canon er jo også et helt fabelaktig merke !! :)

  Mvh nora_hansen11@hotmail.com

  SvarSlett
 26. Jeg elsker og ta bilder av alt og ingenting, men har bare et vanlig stusselig kamera så dette hadde vært midt i blinken :D Krysser fingrene og håper jeg har heller med meg :) God sommer :)
  Mvh. lenek77@gmail.com

  SvarSlett
 27. Det kameraet kommer jeg til å bruke flittig! Det er akkurat passe til å bli med overalt- trenger ikke å tenke på hva som skal ut av veska for å få med kameraet. Jeg kommer til å ta masse bilder av alt som skjer der jeg er, og jeg kommer også til å bruke det på jobb.

  SvarSlett
 28. Dokumentere minner, både mine egne og andres. Elsker å se tilbake på bilder og minnes alt jeg har opplevd.. For tiden har jeg ikke eget kamera og synes det er trist da jeg vil dele minnene med mine fremtidige barn og barnebarn når den tid kommer. Mvh Christina (apokalypsmeg@hotmail.com)

  SvarSlett
 29. Hvis jeg hadde vunnet ville jeg tatt det med meg til Australia hvor jeg nå skal bo i et halvt år og ta bilder av hverdagen min så jeg får delt med familie og venner hvordan jeg har det :-)

  marjor9@ostfoldfk.no

  SvarSlett
 30. Jeg vil ta det med til den nye byen jeg flytter til, og det vil det nok bli brukt flittig. Jeg vil også ta det med på ferieturen jeg skal på i sommer, og ellers blogger jeg litt så det hadde vært kjekt med det kameraet. Jeg har et stort speilreflekskamera, men det kan ofte bli litt vel stort å ta med seg i veska(+ at det er litt tungt). Da hadde dette passer perfekt:D
  Lisa_stormo@hotmail.com

  SvarSlett
 31. Åhh, for en perfekt konkurranse!

  Skulle jeg være den heldige vinneren så vet jeg akkurat hva kameraet skal brukes til, og HVOR det skal brukes. Jeg og en venninne skal reise jorden rundt neste år. Reisen er dyr, så nå er sparemoduset i full gang. Har så utrolig lyst på et bra kamera som virkelig kan dokumentere alle opplevelsene vi møter på.
  Det er viktig når man skal backpacke og ikke drasse med seg overflødig vekt, så et lite, nett kamera som dette hadde jo vært perfekt!

  Jeg er sikker på at dette kameraet kommer til å fange de nydelige, hvite strendene på Fiji, apekattene i Thailand, solnedgangen i California og løvene i Afrika. Kanskje det også blir med på en dykketur i The Great Barrier Reef? Ahh! Er lov å håpe!

  Ha en herlig sommer søte du <3

  Stinehallan@gmail.com

  SvarSlett
 32. Å kunne ta enda bedre bilder av det jeg allerede elsker å ta bilder av; INSEKTER!!

  Knutafdal_93@hotmail.com

  SvarSlett
 33. Fantastisk premie! :D
  Jeg har ønsket meg et kompaktkamera lenge, for jeg har bare et stort speilreflekskamera, og det er så upraktisk å bære rundt på. Jeg ville brukt kameraet til alt mulig om jeg vant. Hatt det med meg overalt i veska, tatt flotte naturbilder, fantastiske øyeblikksbilder, og alltid kunne være klar med kameraet når det skjer noe spennende!
  Det hadde vært helt fantastisk! Krysser fingrene for litt flaks her, for dette har jeg virkelig lyst på.
  Mvh Siv Paulsen (sivojento@hotmail.com)

  SvarSlett
 34. Jeg ville brukt det på alle de merkelige små og store reisene jeg er på med familien. Speilrefleksen blir for klønete å drasse med seg, så et kompaktkamera ville vært drømmen :)
  tina.triger@live.com

  SvarSlett
 35. Dette må jeg jo prøve lykken på,siden jeg virkelig savner et både mindre og bedre kamera!!!Har selv blogg og tar mye bilder,det være seg close-ups av detaljer eller større flater,natur,familie, etc.Kameraet skulle nok fått prøvd seg både høyt og lavt,og fått vise hva det er godt for til glede for meg og leserne mine ....håper jeg ;))))
  Flott giveaway - noen blir veldig,veldig heldige!!!Krysser det jeg kan for at det skal bli meg ;)
  Toveklem :)

  SvarSlett
 36. Om jegvinner skal jeg bruke kameraet til å ta flotte bilder av familie og kjæledyra mine .God sommer.Hilsen gurms@hotmail.no

  SvarSlett
 37. Wow, litt av en premie du har fått tak i der! :) Har hatt Canon-kameraer før og har alltid vært godt fornøyd, så ser for meg at dette kameraet er helt knall.

  Hvis jeg vinner vil jeg bruke kameraet først og fremst til å ta bilder i sosiale lag med venner og familie, og som feriekamera som lett får plass i vesken. Jeg elsker både fotografering og alle slags elektroniske dupeditter, så nytt kamera hadde vært jul og bursdag på én gang, haha.

  lotielin (at) gmail.com

  SvarSlett
 38. Jeg vil gjerne ta bilder på ferier, som turen på heia om 4 uker.
  gravdalthea@gmail.com

  SvarSlett
 39. Kamera er en viktig ting å ha, spesielt når du skal ut å reise! Jeg elsker å reise, oppleve og utforske. Jeg og noen venninder av meg planlegger å ha en "jorden-rundt-reise", som skal gå over 3 eller flere måneder.

  Tenk så praktisk og fantastisk dette kameraet hadde vært med på denne reisen. Fargen, størrelsen og alt er så fint! Jeg vil huske denne reisen, med de fantastiske vennene mine. Så det som mangler nå er et kamera som kan fange alle de uforglemmelige øyeblikkene!

  Klem Kristine :)
  kristinelillebo@hotmail.com

  SvarSlett
 40. Dersom jeg skulle bli den heldige vinneren av kameraet, så vil jeg bruke den til å dokumentere min største drøm: reisen jeg planlegger til India og Nepal. Jobber med ungdommer som kommer fra disse landene, så jeg tror de hadde satt stor pris på å få se gode bilder når jeg kommer tilbake på jobb :)

  Vennlig hilsen
  jenkinn (at) gmail.com

  SvarSlett
 41. Kameraet blir isåfall en gave til min datter på 5. Hun har allerede et fantastisk øye for morsomme detaljer. Speilrefleksen blir litt for stor og kostbar for henne å bruke- men et powershotkamera vil være midt i blinken. Mange fler burde la barna slippe til i fotograferingen- det blir unike- og ofte fantastiske blinkskudd!

  Ida Lind
  urettferdig(ætt)live.com

  SvarSlett
 42. Dersom jeg hadde vunnet ville jeg brukt kameraet til å dokumentere sommeren samt høsten, som er min absolutt favoritt årstid. Jeg har aldri eid ett kamera, selvom jeg har hatt en stor interesse for fotografi, går som regel i mobil kameraet, og kunne vært utrolig deilig fått opp standaren på bildene. :)

  SvarSlett
 43. Hvis jeg hadde vunnet eller vinner, så ville jeg ha gitt kameraet til Sjefen min, for hun er veldig opptatt med og dokumentere, rapportere og legge ut bilder av jobben sin på facebook, noe som jeg og vi andre ansatte, setter utrolig stor pris på. Siden vi ønsker og etablere oss, samtidig som vi ønsker nye og flere kunder.


  e-mail: togepi90@hotmail.com

  vennlig hilsen Isabel Aanes

  SvarSlett
 44. Jeg skal bruke kameraet til å ta bilder når jeg er i Los Angeles i sommer, noe jeg gleder meg utrolig mye til, jeg skal også bruke det til å ta bilder til bloggen min, og andre naturbilder som jeg er utrolig glad i :)

  therese.arvesen@yahoo.no

  SvarSlett
 45. Jeg vil bruke det på å ta bilder når jeg er i Los Angeles i sommer, og bilder til bloggen min, og naturbilder som jeg er veldig glad i og ta :)

  SvarSlett
 46. Heisann, flott blogg du har:)
  Jeg vil gjerne være med i trekningen av dette praktiske kameraet, som jeg vil bruke på å ta bilder av de 4 barna mine i rolige og aktive omgivelser:)Og det er jo det perfekte turkameraet, vi elsker å være ute i naturen:)Tusen takk for sjansen, krysser fingrene jeg;)

  Klem fra Linda

  SvarSlett
 47. Jeg ønsker et eget kamera siden dama løper rundt med sånne fancy, hipster kameraer. Jeg trenger bare et enkelt og bra kamera. Jeg ønsker selvfølgelig å ta litt mer bilder av mat og drikke til felles matbloggen jeg deler med dama.

  tomasjahr@hotmail.com

  SvarSlett
 48. Så herlig giveaway! Jeg skal til Gdansk og til nordnorge i sommer, så hadde uten tvil tatt masse fine feriebilder derfra :) Ellers hadde jeg tatt bilder til bloggen og hatt det i veska hele tiden. Det så så lite og greit ut :D

  kamilla.haaland@gmail.com

  SvarSlett
 49. Jeg vil gjerne bruke kameraet når jeg skal til Spania og et annet land i sommer, for å ta bilder av flott natur og skape minner jeg kan se tilbake til når jeg er eldre. Har til vanlig canon EOS 650d, men det er ganske stort å dra med meg overalt, så jeg tar sjeldent bilder av den grunn. Dette kamera ser ut til å passe i vesken min, som hadde vært supert:D jeg har stor interesse for å ta bilder i hverdagen, så jeg hadde blitt veldig takknemlig for å ha vunnet denne konkurransen:D

  Synne.grindhaug@live.no

  SvarSlett
 50. Rett og slett så skal jeg ta bilder med det ;) Dårlig kamera har igrunn holdt meg igjen for å reise på bedre ferier enn jeg har gjort til nå, så dette hadde passet meg ypperlig :D

  Ønsker deg en god sommer videre!

  Hilsen Tone, tonelove_89@hotmail.com

  SvarSlett
 51. Jeg har lyst til å vinne dette kameraet, fordi det ser utrolig bra ut - men ikke bare derfor. Men også fordi det har WI-FI funksjon, det er jo bare helt fantastisk :-) Går i tillegg media og kommunikasjon, så jeg elsker å fotografere å fange små og store øyeblikk!

  Har et speilreflekskamera fra før, men det er så tungt (har en muskelsykdom, så har ikke så mye muskler som dere andre) - så jeg gidder ikke å drasse med meg det overalt.

  Ting hadde blitt mye enklere om jeg hadde hatt det kameraet; det er lite, søtt og VELDIG praktisk på alle mulige måter! Hadde blitt veldig, veldig glad om jeg hadde vunnet :-)

  SvarSlett
 52. Jeg skal bruke kameraet til å ta masse spennende bilder med vennene mine, og alle de opplevelsene vi skal få i årene som kommer. Jeg skal flytte til Høsten og kommer derfor ikke til å se dem like mye som før. Da hadde det vært perfekt med et kamera som faktisk funker (!) slik at jeg kan knipse bilder av den dyrebare tiden jeg får med dem, når vi møtes. Til nå så er alle bildene tatt med dårlig kvalitet på et mobilkamera, og mange bilder er ufokuserte.
  Jeg har lenge villet lage en collage med alle bildene vi har sammen, men mange av dem er rett og slett for dårlige til å bli skrevet ut på papir.

  Så hvis det hadde vært mitt kamera, skulle det ha blitt brukt med stor glede!

  Ha en fin sommer! :-)

  mina.nybakk@hotmail.com

  SvarSlett
 53. Hei! Hvis jeg vinner kameraet skal jeg bruke det til å dokumentere det kommende utvekslingsåret mitt og sørge for at jeg foreviger minner som jeg vil ha for alltid.

  marie.corneliussen@hotmail.com

  SvarSlett
 54. Jeg vil bruke kameraet til å ta bilder av minnerike og dyrebare opplevelser som jeg vil ta vare på, slik at ingenting går i glemmeboksen:-) Elsker å ta bilder, når jeg er ute å reiser, eller rett og slett bare er på en enkel fjelltur, så hadde vært stas å vunnet et slikt, så jeg slipper mobilstyret!:)

  Stinepruglhei@gmail.com

  SvarSlett
 55. Hmm hvor i all verden forsvant kommentaren jeg skrev.

  SvarSlett
 56. Jeg har så lyst til å vinne fordi jeg har lyst til å starte å blogge, MEN jeg har ikke råd til et ordentlig kamera (studentlivet, høhø). Å vinne hadde Vært dødskult fordi da hadde jeg fått startet på det nye lille eventyret mitt :-)

  telmy90@hotmail.com

  SvarSlett
 57. Jeg ville brukt kameraet til å STALKE gutten jeg er forelsket i!

  Nei da :) Jeg elsker å reise og ville brukt det til å ta bilder av fine turer og opplevelser!

  dona.spam@outlook.com

  SvarSlett
 58. Ha det i veska. Ta bilder av øyeblikket,turer og fine opplevelser.
  Ha en fin sommer.
  viva301@hotmail.com

  SvarSlett
 59. Hei! Så utrolig kult!! Jeg ville tatt med meg kameraet til USA når jeg drar på utveksling for å kunne for det første dele bilder på bloggen og med familien hjemme, og kunne få minner for livet i god kvalitet! kameraet ser bra ut og tar utrolig bra bilder! Jeg har sett på sånn kamera før, men må spare penger til lommepenger til USA :P Har dessverre ikke kamera fra før så det å vinne et før jeg drar hadde vært SUPERT :D Hilsen Sarah :)
  E-post:sarahel@hotmail.no

  SvarSlett
 60. Hovedsaklig så skal jeg bruke det til å filme videoer som jeg skal legge ut på en videoapp som heter Videofyme (Det er et stort pluss at kameraet filmer i HD). Ellers så skal jeg selvfølgelig bruke det til å ta bilder og filme videoer. Krysser fingrer og tær for at jeg vinner! Måtte selge det forrige kameraet jeg hadde, så er desperat etter et nytt et:)

  stina_rule@live.no

  SvarSlett
 61. Eg skal blogge om det nye livet mitt i Ålesund og sjølvsagt ta det med på fleire av weekendreisene som er planlagt i haust. Forhåpentligvis er det også ein ferie i løpet av desember som burde dokumenterast sammen med kjæresten min :)

  SvarSlett
 62. Jeg ville tatt mange bilder av mine tre små, og mye annet :) Jeg krysser fingrene for at jeg vinner siden jeg har ønsket meg ett kamera i noen år nå, men har dessverre ikke kunne kjøpt det ennå.

  snefrid1@msn.com

  SvarSlett
 63. Jeg skal bruke kameraet til å dokumentere mitt treningseventyr mot et bedre kosthold og liv :)

  emmaerlandsen@gmail.com
  Emma Erlandsen

  SvarSlett
 64. Jeg skal bruke kameraet til å dokumentere mitt fitnesseventyr til høsten mot en sterkere kropp! :)

  emmaerlandsen@gmail.com

  SvarSlett
 65. Canon PowerShot SX700 HS er best - kunne ta bilder både på hverdag og til fest!
  ole.christian.fjeld@ebnett.no

  SvarSlett
 66. Hvis jeg vinner kameraet, så skal jeg bruke det til å ta bilder når jeg er på FERIE og mye ellers:))
  ajah.maria@live.no

  SvarSlett
 67. Fotosafari i nærmljøet! Sykdom begrenser hvor langt jeg kan dra - men ingenting begrenser hva man kan ta bilde av! :-)

  Trine D

  trineson@gmail.com

  SvarSlett
 68. Hei. vis jeg hadde vunnet denne kameraet ville jeg bruke den fornuftig, siden jeg trenger den veldig. jeg er 16 år, og skal begynne må media og kommunikasjon, å ta bilder det er noe jeg virkelig vil bli. jeg har allerede stuterd på internett, og har allerede lært meg å photoshoppe. så jeg trenger en onkelig kamera for å ta mine egne bilder. :)

  Email er asma.64@live.no

  SvarSlett
 69. Hei. vis jeg hadde vunnet denne kameraet ville jeg bruke den fornuftig, siden jeg trenger den veldig. jeg er 16 år, og skal begynne må media og kommunikasjon, å ta bilder det er noe jeg virkelig vil bli. jeg har allerede stuterd på internett, og har allerede lært meg å photoshoppe. så jeg trenger en onkelig kamera for å ta mine egne bilder. :)

  Email er asma.64@live.no

  SvarSlett
 70. Hei, kameraet mitt på mobilen er så utrolig dårlig, så jeg kunne gjerne tenke meg et ved siden av, som jeg kan ta bilder av barna mine med! margrethekarijord(ætt)gmail.com

  SvarSlett
 71. Jeg vil ta bilder av morsomme stunder med venner og familie, i naturen og på reise! Første anledning jeg kommer på er øyafestivalen :)

  SvarSlett
 72. Som aktiv fotoamatør bruker jeg mye av tiden min med et stort speilrefleks kamera. Men som du sier, så blir dette for stort til å dra med seg alle steder. Så derfor trenger jeg et mindre kamera som kan være med, og dokumentere dagliglivet.

  SvarSlett
 73. Heihei :)

  Fantastisk konkurranse! Jeg også har et speilreflekskamera, og som du sier er det litt upraktisk å ta med seg når jeg er på farten. Derfor hadde dette kameraet passet perfekt i de søte små veskene mine! Jeg har kanskje en hverdag som ikke alle andre har og som jeg oppdaterer aktivt på instagram, men jeg skulle så ønske at bildekvaliteten på iphonen min var bedre! Så her kommer altså det lekre kameaet ditt inn <3 Hadde jeg vært den heldige som vant hadde jeg faktisk først brukt tid på å lage videoklipp til instagrammen min, hvor jeg kunne legge ut sminkevideoer og treningsvideoer. Speseilt små triks og tips jeg bruker som flere kunne hatt bruk for! I tillegg hadde kvaliteten på bildene mine blitt betraktelig bede. Kanskje det hadde blitt blogger ut av meg også da? Hihi, krysser fingrene og ønsker deg en fortsatt fin sommer søta! :)

  fluffy_127@hotmail.com

  SvarSlett
 74. Jeg skal bruke det til og ta blider til bloggen. Jeg tar bilder med ipad og det er er ikke så bra blogg kamera. Prøver og ta masse bilder til bloggen men den er så stor så får den ikke med meg overalt.

  SvarSlett
 75. Hvis jeg er superheldig, så ville jeg tatt med dette superfine kameraet til syden og tatt mange fantastiske og fine bilder som jeg kunne hatt til minne av turen og teste ut mine "fotograf" evner, hehe. Masse lykke til alle sammen, klem Nikita <3 nbt1998@hotmail.com

  SvarSlett
 76. Hei!
  Jeg vil gjerne være med i trekningen, om det ikke er for sent. Jeg vil begynne å ta mer bilder generelt, men særlig av alle jeg er glad i, og som betyr noe helt spesielt for meg. :) Det ligger mange gode minner i bilder.

  i_sen3@yahoo.no

  SvarSlett

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3