12. mar. 2014

My favorites from REN Vita Mineral™ series

Hi Lovelies!


Jeg har prøvd REN sin nye Vital Mineral-serie som er fuktighetsgivende, nærende og holder huden frisk og hydrert. Prisene på serien varier fra 99-349 og kan kjøpes på Vitusapotek. Her er mine favoritter fra serien.Vita Mineral Lip Balm

Hva de sier den gjør:
En deilig leppepomade som reparer og beroliger tørre og sprukne lepper. Bidrar til å gjenopprette mykhet og gir optimal velvære. Uten mineralolje eller petroleum. Brukes når man føler leppene trenger det.

Hva jeg sier den gjør? 
Den gjør det den sier den skal gjøre. Den lukter ikke noe særlig og hvis det var en ting jeg kunne endre med produktet hadde det vært lukten! Jeg kunne ønske den luktet søtt eller som blomster. PS: Hvis du tar på for mye blir den fort klissete.

Vita Mineral Omega 3 Optimum Skin Serum Oil. 

Hva de sier den gjør:
Oljeserumet styrker hudens fettbarrière, gir ny energi til hudens celle aktivitet. Forbedrer fuktighetsnivå, øker hudens generelle helse og vitalitet(funker også på/mot forebygging av strekkmerker )Brukes under fuktighetskrem, brukes om morgen og kvelden. 

Hva jeg sier den gjør:
Det første jeg vil påpeke er at produktet lukter helt fantastisk og at jeg kunne ønske det var større eller fantes i en større versjon, siden jeg likte dent og vil ha mer! Oljen er veldig lett på huden. Jeg synes produktet gjør hva produsenten sier det skal og huden min har blitt mykere og bedre etter at jeg har begynt å bruke produktet. Jeg bruker det på hele kroppen og det funker også på/mot strekkmerker. Det er et produkt jeg definitivt kommer til å kjøpe.


Vita Mineral Emollient Rescue Cream

Hva de sier den gjør: 
En rik krem som redder tørr, dehydrerte og flasset hud. Den gjør at huden føles fornyet, beroliget og beskyttet samtidig som den beskytter mot stress, UV, kulde og varme.

Hva jeg sier den gjør:
Jeg synes den virkelig hjelper mot kulde og ekstrem kulde! Da det var flere minus grader i Oslo, hjalp denne kremen virkelig! Jeg smurte den i ansiktet før jeg skulle ut, og i løpet av dagen hvis jeg følte jeg trengte det. Jeg smurte den også på ansiktet før jeg skulle sminke meg, hvis været var veldig kaldt. I tillegg til dette brukte jeg den også på hendene, knærne, albuene og føttene, altså stedene hvor huden var mest tørr. Det var virkelig en krem, jeg alltid hadde i vesken da været var på sitt verste. Den funker visst nok også like bra i varmt vær, men det har jeg ikke fått prøvd ut. Den lukter ikke noe særlig og igjen kunne jeg ønske denne også luktet søtt eller som blomster. 

Obs: Slik bruker du den: 
Bruk kremen morgen og kveld, gjerne i løpet av dagen også hvis nødvendig. Varm opp en mengde på størrelse med en ert i håndflaten og masser hånden let til den er absorbert i huden. 

PS: Alle REN produktene fri for parabener, noe som er fantastisk! 

Har du prøvd noen REN produkter før? Hva synes du? 

2 kommentarer:

 1. Fine favoritter! Min favoritt fra REN er dusje såpen deres som lukter grapefrukt

  Klem Kaja

  SvarSlett
  Svar
  1. Den liker jeg også veldig godt :)

   Slett

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3