4. feb. 2014

Samsung NX300 Test

Hi Lovelies!


Fotografi er en ting jeg virkelig synes er morsomt å holde på med, og som blogger er det jo viktig å ta fine bilder til bloggen. Jeg er med i Samsungs testpanel og har i den anledning testet det nye kameraet Samsung NX300. Kameraet jeg har brukt til nå tok nettopp kvelden, så det var sånn sett fint å få testet noe nytt, før jeg kjøper. Samsung Nx300 har Usian Bolt som frontfigur og det synes jeg passer perfekt ettersom kameraet er like rask på avtrekkeren som han er på løpebanen. Det kan ta 8,6 bilder i sekundet.


Det jeg fokuserte på når jeg testet kameraet var bildekvalitet, hvor lett det er å ta bilder og hvor lett det er å manøvrere seg gjennom menyen. Jeg er en person som ikke er så gira på å lese bruksanvisninger, så nøye når jeg først begynner å bruke et produkt så det er viktig for meg at den er relativt enkelt å sette seg inn i. Det er viktig at det tar bra nærbilder, samtidig som jeg kan ta fine bilder med større utsnitt. Det er heller ikke til å legge skjul på at jeg liker et kult design, så kameraet får en pluss hvis det ser bra ut, som alt annet.Etter å ha testen kamera en stund har jeg kom frem til er at bildekvaliteten er utrolig bra, det er veldig lett å bruke og menyen er enkel å bruke og lett å forstå og jeg elsker designet! Størrelsen på kamera er ikke større enn at du kan få plass til det i en liten veske, noe som du ikke kan med en speilrefleks. Etter at du har tatt et bilde er det veldig enkelt å redigere det på kameraets innebygde redigeringsprogram, dersom du har noe som raskt skal ut på nett. Jeg setter stor pris på at kameraet har touchscreen og det er veldig praktisk at denne kan vris og vendes på. Også verdt å nevne at kameraet har wifi så du enkelt kan overføre bilder direkte til blant annet Facebook. Gitt at du er tilkoblet et nettverk, selvsagt.Jeg er altså veldig fornøyd med dette kompakte kameraet, som tar fine bilder og er veldig enkelt å bruke.Noen bilder jeg har tatt med Samsung NX300


3 kommentarer:

  1. Så gøy å prøve nye kameraer! Dette var jo i tillegg kjempelekkert :)

    SvarSlett
  2. Endelig et innlegg om dette kameraet, med eksempel på bilder! Akkurat klikket kameraet hjem, og med min dårlige tålmodighet gledet jeg meg til å se kvaliteten på bildene :-D Gleder meg enda mer nå!

    SvarSlett

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3