22. apr. 2013

Konkurranse: vinn festivalpass + camping til Hovefestivalen

Hi Lovelies!


I samarbeid med Hovefestivalen skal jeg dele ut to festivalpass (inkl camping). Jeg var på Hovefestivalen i fjor og det var veldig gøy. De beste minnene fra i fjor var å henge med søs og se kule konserter. Hovefestivalen varer fra 2-5 Juli! Les mer om festivalen her


Du må gjøre disse 3 tingene for å være med på konkurransen.
1.   Fortell om ditt beste Hovefestivalen minne og hvis du ikke har vært der før kan du gi meg ditt beste festival tips.
2.       Følg meg på bloglovin her
3.       Lik meg på facebook her
Når du har gjort disse tingene send meg email på chibailey@hotmail.com med navn og adresse. Merk mailen med emne Hovefestivalen. Hvis du allerede følger med på bloglovin og liker meg på facebook, trenger du bare å sende mail hvor du forteller om ditt beste festivaltips eller Hove minne er.

PS: Festivalcampen er kun åpen for personer som er 16 år og oppover.

Obs: I reglene står det

5.1.3  Arrangøren dekker ikke utlegg Deltakerne måtte ha i forbindelse med en eventuell gevinst.”

 Konkurransen slutter 1. Mai

5 kommentarer:

 1. Det beste minne mitt med hovefestivalen er fra ifjor sommer. 5 av venninne mine og jeg solte oss nede på fotballbanen da en guttegjeng kom bort til oss og lurte på om vi ikke skulle sparke fotball. I god form som vi var alle sammen tenkte vi at det kan vi da vel. De foreslo jentene vs guttene, og det var helt i orden for oss. De hadde nok regnet med å vinne fotballkampen, men det de ikke visste var at to av jentene våre er super drevne i fotball og med litt virring fra oss andre 4 vant vi jammen 12-3. Guttegjengen ble skikkelig furtne og vi dro på stranda for å feire!

  SvarSlett
 2. Mitt beste festivalminne må være fra Hovefestivalen i fjor. Vi ble kjent med mange nye mennesker på campen, og jeg fikk til og med kontakten tilbake med folk jeg hadde mistet kontakten med. Været var supert, til tross for at det hadde regnet de to første dagene, og jeg kunne ikke vente til å se Ed Sheeran og Lana del Rey. Det var en opplevelse for livet å være på konsert med de to. Etter konserten dro vi ned på stranden og fortsatte festen der, med bading og musikk. Jeg kan nesten ikke vente til år igjen!

  SvarSlett
 3. Mitt beste festivalminne må være fra Landstreffet i Stavanger 2012. Jeg fikk oppleve artister som LMFAO, Skrillex, Calvin Harris, Avicii, Karpe Diem og Postgirobygget. Stemningen var helt sykt og det er noe av det beste som har hendt meg. Den følelsen jeg fikk etter Kongeparken er noe å jeg ønsker å oppleve igjen, noe jeg tror Hovefestivalen kan være med på å gjøre.

  SvarSlett
 4. Sainey Kyrkjerud30. april 2013 kl. 19:10

  Mitt beste minne fra Hove må være.... Den dagen jeg stod i "pitten" å hørte på linken park! Det var en opplevelse jeg delte med min venninne(den eneste i min vennegjeng som liker dem også) Det var crowded og det var et par litt eldre damer som syntes det var "smart" å røyke en sigg i et så menneske-fylt område, venninna mi fikk brannmerke og veska mi ble det et fint lite brent hull på.... Men det stanset ikke oss fra å synge til vi mistet stemmen, neida!

  SvarSlett
 5. Når trekker du denne?

  SvarSlett

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3