23. aug. 2012

NRK's høstlansering 2012


I dag hadde NRK sin høstlansering, hvor høstens nye og gamle serier ble presentert til pressen. Det kommer mye spennende fra NRK denne høsten så det er bare å følge med. 

Norman Mubashir er programleder for Hva har du i bagasjen? Hvor han tar med seg norske kjendiser til foreldrenes hjemland. I serien møter vi blant annet Saera Khan, Kashfa King Gashmura, Linni Meister og Mira Craig. Serien har premiere i uke 40. 


I Leo & U-landslaget tar Leo Ajkic med seg kompisene Ekachi "Tom Soya" Khunsaengkhao, Alejandro "AP" Ernesto Perez og Jamal Ahmed Abdulle ut i det norske samfunn for å oppleve nordmenn i ulike settinger. Serien har premiere i oktober.

Stjernekampen handler om 10 norske kjendiser som kjemper om å bli Norges største entertainer. Sisi og Nico D er noen av kjendisene i kampen. Serien har premiere 8. september

Trond-Viggo Torgersen er programleder for Nesten Voksen. Programmet handler om 17 ungdommer han intervjuet i 1983, om hvordan det var og være ung og hva de trodde fremtiden vil bringe. Nå snart 30 år senere skal han møte disse ungdommene igjen for å se om livet ble som de trodde. Serien har premiere i november.


 Viktoria Winge fra serien The Spiral som har premiere 2. September

bestfriends < 3

 Anne Lindmo med 2.sesong Lindmo har premiere 8. september

 Trygdekontoret med Thomas Seltzer fortsetter som vanlig. Her med to av NRK's nykommere denne høsten Markus Gaupås Johansen og Sturla Vik Pedersen som er programleder for 5080 nyhetskanalen som gir oss det "virkelige" nyhetsbildet. Programmet har premiere i uke 44.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3