31. mai 2012

Justin Bieber

En trist Belieber! ( foto: Håvard Jørstad )

I usually blog in English! But I just had to write this in Norwegian.
Helt siden jeg fikk vite om pressekonferansen hadde jeg gledet meg som et lite barn på juleaften. Jeg hadde planlagt antrekket mitt, sminken min, håret mitt. Jeg hadde planlagt hvordan jeg skulle sjarmere Justin Bieber fra første rad og at vi skulle bli bestevenner for resten av livet. Det eneste riktige som skjedde var at jeg satt på første rad. Istedenfor Justin kom David Pedersen fra Universal Music og fortalte at pressekonferansen var avlyst med tanke på alle sin sikkerhet. Jeg skal ikke lyve; en stor del av Belieber hjertet mitt døde litt. Hadde det ikke vært for at jeg tidligere på dagen hadde vært i samme rom som Justin og øynene våre møttes og vi smilte til hverandre, hadde denne dagen virkelig gått i dass.

Jeg håper bare Justin Bieber innser hvor mange fans han virkelig har i Norge og kommer raskt tilbake og holder masse konserter på Telenor arena. Og at han velger meg som Norges første «One less lonely girl» som en plaster på såret.

 Lykkelig uviten om at det ikke ble noe pressekonferanse + JB fans ( foto: Håvard Jørstad )

PS: Hvis du synes jeg virket grinete!?  Hva synes du om at Justin Bieber avlyste møte med vinnere som hadde flydd inn fra over hele landet. Noe av det tristeste jeg så i går var masse gråtende jenter i lobbyen med knust hjerte!

Not cool Justin! 

 Her skulle Justin ha sittet! Smiler, men er trist innvendig.  ( foto: Håvard Jørstad )

2 kommentarer:

  1. Så trist for dere :( Men jeg så deg på TV, like søt og sjarmerende som alltid! :)

    SvarSlett

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3