2. sep. 2011

Don't eat at People's in Oslo!!!!


Hi Everyone.
The other day I ate at People's in the center of Oslo with some friends. I just wanted to say that the service and food at People's was terrible and I will not be going there again. I ordered tacos and I asked the waiter if the taco was spicy and the waiter said no. Because of my Crohn's disease I can't eat spicy things, so when I told the waiter that I didn't want beans and stuff in my tacos, he was so irritated like I wasted his time. He was acting like I was a problem because I didn't want everything with my taco.

Then I got my tacos and number one, it was really spicy, and numbers two, they had spiced the taco meat with jalapeño. So there were pieces of jalapeno in the taco meat, like wtf! On the menu they didn't even mention that the taco dish had any jalapeño in it! What if I was allergic to jalapeño? I seriously could have dead, plus the food didn't taste good! 

So people, don't eat at People's. It’s seriously a waste of time and money!!!NOT HAPPY!

5 kommentarer:

 1. Så trist! Jeg har gått på People's regelmessig i to år, og kun hatt positive opplevelser :)

  SvarSlett
 2. Hei du <3

  Jeg har også Chron's, har hatt det i 2 år nå, jeg bare lurer på hvordan går det med deg ?, pleier du ofte få tilbakefall eller det som om du ikke har den, hvordan opptaged du at du var syk, hvor lenge har du hatt det?

  Jeg spørr fordi jeg aldri kunne tenke meg at du hadde en slik sykdomm fordi du lever et utrolig liv. Jeg kan ikke "stress" litt uten å få tilbakefall med smertter og greier i en hel uke,skjer serriøst sånn hver 6-8 uker regelmessig -.-

  Håper du svare da :) <3

  SvarSlett
 3. Hei hei,

  Jeg fikk diagnosen Crohns for nesten 5 år siden nå. Sykdommen ble utløst da jeg ble matforgiftet under en skoletur i Polen. Det tok noen måneder og mange tester før jeg fikk diagnosen. Det ser vel kanskje ut som jeg har det bra hele tiden og ikke blir påvirket av sykdommen min, men den er veldig aktiv. Jeg går ofte rundt med luftbobler eller ubehag i magen hver dag. Hvis jeg stresser eller får en dårlig start på dagen, f. eks. at jeg ikke spiser nok mat til frokost eller nok mat i løpet av dagen blir jeg veldig sliten og kvalm. Det fører også til magesmerter. Så tilbakefall kommer ofte. En kjip ting er også at hvis jeg stresser mye fører det til feber.

  Jeg blir syk veldig ofte, som oftest når det snart er tid for ny dosering av medisin. Siden jeg tar medisin oftere enn jeg gjorde før, så er jeg heldigvis ikke så ”syk” lenge. Før kunne jeg være ”syk” i 1-2 uker. Det er ikke lett og ha Crohns. Livet blir dessverre ikke bedre når folk ikke forstår hvordan du har det, fordi de ikke kan se det på deg.

  Jeg er 19 nå, og det blir aldri lett og leve med Crohns. Jeg prøver så godt jeg kan, det går opp og ned. Jeg har det fint og det er jeg veldig glad for. Hvis du har noen spørsmål eller vil snakke med noen som kommer til å forstå deg er det bare og sende mail til chibailey@hotmail.com

  SvarSlett
 4. :( jeg er desverre på vei til det stadie, jeg skal snart om noen uker ta en ny undersøkelse og hvis det har forverret seg så må jeg begynne på samme medesin, det er ikke lett for oss med et veldig opptatt hverdag...

  Jeg ønsker deg god bedring og lykke til videre med det <3 håper det blir enklere

  SvarSlett
 5. Jeg håper alt går bra med deg!!!! God Bedring :)

  SvarSlett

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3